Nieuws

Heeft u vragen
Bel ons (0523) 27 15 80

Meester De Vries met pensioen!

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, heeft meester Kees de Vries afscheid genomen van de Regenboogschool in Mariënberg en zal hij gaan genieten van zijn verdiende pensioen.
Het was een fantastische dag, meester De Vries werd ’s ochtends opgehaald vanuit zijn woonplaats Hardenberg in een militair voertuig van Keep Them Rolling. Na een fris ritje kon hij genieten van een prachtig muzikaal ontvangst door de leerlingen, ouders en enthousiaste leden van het mannenkoor ‘t Vechtdal. Aangezien meester De Vries als geen ander geschiedenisverhalen kan vertellen stond de hele dag in het teken van het riddertijdperk. Ridder Pascal en schildknaap Jan hebben een prachtige dag vol met uitdagende spellen verzorgd voor alle kinderen van de Regenboog.
Meester De Vries kan terugkijken op een prachtige dag en een welverdiend afscheid!
In verband met de beperkingen is er niet een grote afscheidsreceptie gehouden, maar een kaartje van oud-leerlingen en/of hun ouders, oud-collega’s en andere belangstellenden zal hij vast waarderen. Dit kan naar: Kees de Vries, p/a De Regenboogschool, Stationsweg 18, 7692 AC Mariënberg.

Ga terug naar Nieuwsoverzicht