Geen categorie

Heeft u vragen
Bel ons (0523) 27 15 80

24 maart 2020

VGPO De Oosthoek wordt Scholengroep Hannah

24

Scholengroep Hannah is met ingang van vandaag de nieuwe naam voor onze organisatie. We hebben een nieuwe naam gekozen met een bedoeling. Het is onze bedoeling dat in de naam van onze organisatie iets doorklinkt van onze identiteit en onze onderwijsidealen. Hannah is de naam van de moeder van Samuel, een Bijbelse profeet uit het oude testament. Hannah vertrouwde haar kind toe aan haar God en Heer. Ze liet daarmee zien een groot vertrouwen te hebben in God.

Goed onderwijs is een vanzelfsprekend doel voor alle scholen. Onze scholen willen bekend staan als scholen waarin er veel aandacht en zorg is voor onze leerlingen. Wij willen graag dat leerlingen, hun ouders en ook onze collega’s zich geborgen weten. Dat ze zich veilig voelen omdat ze liefde en aandacht ervaren. Daarmee is de naam ook een uitdrukking van onze kernwaarden. Wij laten ons in ons werk sturen door de volgende kernwaarden: Liefde, vertrouwen, veilig, verantwoordelijk, aandacht en dankbaar.

Wij werken graag voor ouders die hun kind christelijk willen opvoeden en die zich herkennen in het identiteitsdocument “Geloven in onderwijs” van Scholengroep Hannah.

Wij verwelkomen als collega graag diegene die zich herkent in ons identiteitsdocument, die met ons het geloof in Christus Jezus, onze verlosser, deelt. Die leerlingen wil voorgaan in dat geloof en die op die manier “leermeester”, rolmodel en mentor wil zijn.

Ga terug naar Geen categorieoverzicht